Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 begagnade Mercedes SL550 blev prisjämförda

1 begagnade Mercedes SL550 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, holmgrensbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Letar efter en begagnadMercedes SL550 till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Mercedes SL550 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes SL550kostar så lite som 449 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 449900 SEK.

Mercedes SL550 endast existerar som Cab

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Mercedes SL550

Det finns flera alternativ för den tyska Mercedes SL550.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Just nu finns det 414 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.