733 begagnade Mercedes Vito blev prisjämförda

733 begagnade Mercedes Vito blev prisjämförda

Från Bytbil, hedinbil.se, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mercedes Vito är den bästsäljande elektrisk multifunktionsbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Mercedes Vito en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes Vitokostar så lite som 8 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 607450 SEK.

Mercedes Vito är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes Vito slår genomsnittet med ett genomsnitt på 6,6 liter per 100/km.

Mercedes Vitos kroppstyp ärMPV

MPV är en förkortning för Multi-Purpose Vehicle. Den här typen av fordon liknar en modern buss för en familj, och det är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för alla som behöver inte bara många sittplatser utan också utrymme för bagage.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Mercedes Vito

Trots att den tyska Mercedes Vito är mest populära bilen i sitt segment har den många konkurrenter.

Den bästsäljande förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.