Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

44 begagnade Porsche Macan blev prisjämförda

44 begagnade Porsche Macan blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Porsche Macan information

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Porsche Macan har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigastePorsche Macankostar så lite som 386 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 870500 SEK.

Porsche Macan överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Porsche Macan har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Gråär den mest populära färgen

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 17 bilar i den färgen som anges.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste generationen av Porsche Macan kommer i totalt 6 olika färger: grå, svart, vit, blå, röd och silver.

Porsche Macans kroppstyp ärSUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Porsche Macan

Trots att Porsche Macan är den mest sålda bilen i sitt segment har den några konkurrenter.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Det finns 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Porsche Macan

Alla år för Porsche Macan

Alla växeltyper för Porsche Macan

Alla fordonstyper för Porsche Macan