Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

227 begagnade Skoda Kamiq blev prisjämförda

227 begagnade Skoda Kamiq blev prisjämförda

Från Bytbil, wayke.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Är du ute efter en begagnad Skoda Kamiq?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Skoda Kamiq har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 3 570 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 294 200 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Skoda Kamiq, som heter KAMIQ, introducerades 2020, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Skoda Kamiq Monte Carlo, som har ett snittpris på 236 154 SEK.

Skoda Kamiqs bränsleeffektiviteten är under genomsnittet

En normal SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,Den senaste generationen av Skoda Kamiq har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Vit är den bästsäljande färgen

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 17 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste modellen av Skoda Kamiq finns i 6 olika färger: vit, grå, röd, svart, blå och silver.

Skoda Kamiq kommer bara i SUV kroppstypen

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Skoda Kamiq

Trots att den tjeckiska Skoda Kamiq är en populär bil är konkurrenter bilar.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Skoda Kamiq

Alla bränsletyper för Skoda Kamiq

Alla år för Skoda Kamiq

Alla växeltyper för Skoda Kamiq

Alla fordonstyper för Skoda Kamiq

Alla variant för Skoda Kamiq