Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

246 begagnade Skoda Kodiaq blev prisjämförda

246 begagnade Skoda Kodiaq blev prisjämförda

Från hedinbil.se, wayke.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Skoda Kodiaq

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Skoda Kodiaq har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 5 150 SEK för det billigaste alternativet till 471 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Skoda Kodiaq, som heter KODIAQ, introducerades 2017 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Solution är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 410 844 SEK, jämfört med Adventure, vilket kostar i genomsnitt 302 924 SEK på AutoUncle.

Skoda Kodiaq är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Skoda Kodiaq har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer. Antal Skoda Kodiaq tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 205 bilar - snittpris på 344 510 SEK
  • Bensin: 64 bilar - snittpris på 305 279 SEK

Vit är den bästsäljande färgen

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 64 bilar i den färgen som anges.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste generationen av Skoda Kodiaq finns i 8 olika nyanser: vit, grå, svart, blå, brun, silver, röd och grön.

Skoda Kodiaq endast existerar som SUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Skoda Kodiaq

Det finns flera möjliga konkurrenter till den tjeckiska Skoda Kodiaq.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Skoda Kodiaq

Alla bränsletyper för Skoda Kodiaq

Alla år för Skoda Kodiaq

Alla växeltyper för Skoda Kodiaq

Alla fordonstyper för Skoda Kodiaq

Alla variant för Skoda Kodiaq