Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

957 begagnade Skoda Octavia blev prisjämförda

957 begagnade Skoda Octavia blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bytbil och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Skoda Octavia är en otroligt populär elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Skoda Octavia en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 415 400 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 5 500 SEK.

Den senaste generationen av Skoda Octavia, som heter OCTAVIA, introducerades 2016 och finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När man jämför priserna på begagnade Skoda Octavia är det avgörande att du endast jämför med priser av bilar med en liknande motor och trimnivå. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Style är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 294 062 SEK, jämfört med GreenLine, vilket genomsnitt 116 142 SEK på AutoUncle.

Skoda Octavia är mer miljövänlig än liknande bilar

Skoda Octavia diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en typisk liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

AutoUncles urval av Skoda Octavia till salu efter bränsletyp:

  • Diesel: 297 bilar - snittpris på 185 156 SEK
  • Bensin: 287 bilar - snittpris på 214 239 SEK
  • Elhybrid: 51 bilar - snittpris på 401 327 SEK
  • CNG: 38 bilar - snittpris på 385 544 SEK

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera hybrid, eller bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Många konsumenter gillar Skoda Octavia i Kombi kroppstyp

Kombi är en favorit bland förare avSkoda Octavia. Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

AutoUncles urval av Skoda Octavias efter kroppstyp:

Konsumenter föredrar Skoda Octavia i Vit

Den senaste versionen av Skoda Octavia finns i totalt 8 olika nyanser: vit, blå, svart, grå, röd, silver, brun och grön.

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 258 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den näst mest populära färgen är blå med 78 tillgängliga bilar, och den tredje är svart med 64 bilar tillgängliga.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Skoda Octavia

Det finns flera alternativ till Skoda Octavia.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.