Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

65 begagnade Skoda Yeti blev prisjämförda

65 begagnade Skoda Yeti blev prisjämförda

Från Blocket, citiboard.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Skoda Yeti

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Skoda Yeti har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteSkoda Yetikostar så lite som 44 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 159000 SEK.

Skoda Yeti kommer bara i SUV kroppstypen

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Skoda Yeti erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Skoda Yeti diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Folk föredrar Skoda Yeti i Brun

Den senaste versionen av Skoda Yeti kommer i 8 olika färger: brun, vit, svart, grön, grå, röd, silver och blå.

Konsumenter föredrar Skoda Yeti i brun, och det finns för närvarande 11 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vitär den näst mest populära färgen med 10 bilar tillgängliga, och svart är den tredje mest populära med 2 bilar tillgängliga.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Skoda Yeti

Även om Skoda Yeti är populär har den många konkurrenter.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Skoda Yeti

Alla bränsletyper för Skoda Yeti

Alla växeltyper för Skoda Yeti

Alla fordonstyper för Skoda Yeti