Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

253 begagnade Suzuki Vitara blev prisjämförda

253 begagnade Suzuki Vitara blev prisjämförda

Från Bilweb, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Detaljerad information om Suzuki Vitara

Letar du efter den bästa bilaffären? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteSuzuki Vitarakostar så lite som 3 295 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 310900 SEK.

Den senaste generationen av Suzuki Vitara, som heter VITARA FOURTH GENERATION, introducerades 2016, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Suzuki Vitara GL, som har ett snittpris på 188 140 SEK.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. AutoUncles urval av Suzuki Vitara till salu efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 117 bilar - snittpris på 232 548 SEK
  • Bensin: 65 bilar - snittpris på 211 893 SEK
  • CNG: 35 bilar - snittpris på 261 023 SEK
  • Diesel: 9 bilar - snittpris på 146 421 SEK

Den bästsäljande färgen är Röd

De flesta föredrarSuzuki Vitara i röd, och just nu kan du hitta 52 bilar i den färgen.

Rött är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Suzuki Vitara kommer i totalt 12 olika nyanser: röd, vit, grå, svart, gul, blå, silver, turquoise, brun, orange, gold och grön .

Suzuki Vitara kommer bara i SUV kroppstypen

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Suzuki Vitara

Det finns flera möjliga alternativ till den japanska Suzuki Vitara.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Suzuki Vitara

Alla bränsletyper för Suzuki Vitara

Alla år för Suzuki Vitara

Alla växeltyper för Suzuki Vitara

Alla fordonstyper för Suzuki Vitara

Alla variant för Suzuki Vitara