Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

778 begagnade Toyota C-HR blev prisjämförda

778 begagnade Toyota C-HR blev prisjämförda

Från kvd.se, wayke.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Toyota C-HR är en fantastisk elektrisk SUV

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Toyota C-HR har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteToyota C-HRkostar så lite som 182 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 299900 SEK.

Introducerads 2017, den senaste generationen av Toyota C-HR, känd som C HR finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det väsentligt att du uteslutande jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 213 278 SEK på AutoUncle, Style är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Executive kostar 250 058 SEK. Om du tenderar att köra längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Urval av Toyota C-HR till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 190 bilar - snittpris på 245 882 SEK
  • CNG: 29 bilar - snittpris på 242 279 SEK
  • Bensin: 18 bilar - snittpris på 207 089 SEK

Toyota C-HRs kroppstyp ärSUV

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Toyota C-HR

Det finns flera alternativ för Toyota C-HR.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Toyota C-HR

Alla bränsletyper för Toyota C-HR

Alla år för Toyota C-HR

Alla växeltyper för Toyota C-HR

Alla fordonstyper för Toyota C-HR

Alla variant för Toyota C-HR