Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

5 begagnade Toyota MR2 blev prisjämförda

5 begagnade Toyota MR2 blev prisjämförda

Från Bilweb, Bytbil och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Toyota MR2 är den bästsäljande elektrisk sportbil

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Toyota MR2 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 99 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 99 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Toyota MR2 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Toyota MR2 bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Toyota MR2 kommer bara i Cab kroppstypen

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Toyota MR2

Det finns några konkurrenter till den japanska Toyota MR2.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och du kan just nu hitta 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.