Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

654 begagnade Toyota RAV4 Hybrid blev prisjämförda

654 begagnade Toyota RAV4 Hybrid blev prisjämförda

Från wayke.se, Blocket och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Toyota RAV4 Hybrid översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Toyota RAV4 Hybrid har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 564 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 227 900 SEK.

Den senaste generationen av Toyota RAV4 Hybrid, som heter RAV4 HYBRID, introducerades 2016 och finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det avgörande att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med samma motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

För att ge dig ett exempel, utrustningsvarianten vid namn Premium har den högsta försäljningspriset på 580 455 SEK, medan den billigaste modellen, vid namn Active, kostar ungefär 298 522 SEK på AutoUncle. Om du vanligtvis kör längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Toyota RAV4 Hybrid finns endast tillgänglig som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Toyota RAV4 Hybrid

Det finns några alternativ till den japanska bilen.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.