Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 557 begagnade VW Golf VII blev prisjämförda

1 557 begagnade VW Golf VII blev prisjämförda

Från Blocket, Bytbil och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

VW Golf VII är den bästsäljande elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder VW Golf VII en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 69 000 SEK för det billigaste alternativet till 299 800 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

GOLF VII, den senaste generationen av VW Golf VII, introducerades 2014, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det viktigt att du uteslutande jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 123 905 SEK på AutoUncle, Style är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn R kostar 300 024 SEK.

VW Golf VII är mer miljövänlig än liknande bilar

En standard liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av VW Golf VII överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 5 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

AutoUncles urval av VW Golf VII till salu efter bränsletyp:

  • Bensin: 1 180 bilar - snittpris på 195 182 SEK
  • Diesel: 369 bilar - snittpris på 148 786 SEK
  • Etanol Bensin: 58 bilar - snittpris på 133 378 SEK
  • CNG: 31 bilar - snittpris på 161 564 SEK

En populär kroppstyp för VW Golf VII är Kombi

Urval av VW Golf VII ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

  • VW Golf VII Kombi: 819 bilar - snittpris 179 435 SEK
  • VW Golf VII Halvkombi: 748 bilar - snittpris 185 097 SEK
  • VW Golf VII Sedan 27 bilar - snittpris 159 481 SEK Kombi är favoritkroppstypen bland förare av VW Golf VII Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är VW Golf VII

Den tyska VW Golf VII har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige. Slutligen Skoda Octavia är den 4:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.