Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

8 begagnade VW Phaeton blev prisjämförda

8 begagnade VW Phaeton blev prisjämförda

Från Blocket, kvd.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad VW Phaeton

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? VW Phaeton har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 29 000 SEK för det billigaste alternativet till 158 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

VW Phaeton erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En genomsnittlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av VW Phaeton slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 8,5 liter per 100/km med diesel.

VW Phaeton finns endast tillgänglig som Sedan

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till VW Phaeton

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil förblir Volvo V60. För tillfället finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.