130 begagnade BMW X6 blev prisjämförda

130 begagnade BMW X6 blev prisjämförda

Från kvd.se, hedinbil.se, holmgrensbil.se och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad BMW X6

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? BMW X6 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 149 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 1 095 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

BMW X6 endast existerar som SUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

BMW X6s bränsleeffektivitet är 17% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW X6 slår genomsnittet med ett genomsnitt på 6 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Den mest populära färgen är Svart

Den senaste versionen av BMW X6 kommer i totalt 7 olika färger: svart, grå, vit, röd, blå, silver och brun.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 52 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå with 32 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 32 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är BMW X6

Trots att BMW X6 är en populär bil finns många bilar.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för BMW X6

Alla bränsletyper för BMW X6

Alla år för BMW X6

Alla växeltyper för BMW X6

Alla fordonstyper för BMW X6

Alla variant för BMW X6