36 begagnade Jeep Wrangler Unlimited blev prisjämförda

36 begagnade Jeep Wrangler Unlimited blev prisjämförda

Från kvd.se, Bilweb, riddermarkbil.se och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Jeep Wrangler Unlimited

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Jeep Wrangler Unlimited har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 219 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 742 776 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Jeep Wrangler Unlimited är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Jeep Wrangler Unlimited slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 9,5 liter per 100/km med bensin.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga hybrid, eller bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Jeep Wrangler Unlimited kommer bara i SUV kroppstypen

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Folk föredrar Jeep Wrangler Unlimited i Blå

Den senaste generationen av Jeep Wrangler Unlimited kommer i 4 olika färger: blå, svart, grå och gul.

Konsumenter föredrar Jeep Wrangler Unlimited i blå, och det finns för närvarande 8 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Blå bilar är vackra, och ju mörkare färg desto mindre tvätt och rengöring krävs eftersom smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på blå nyanser.

Tvåan är svart med 7 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 2 bilar till salu i Sverige.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Jeep Wrangler Unlimited

Den amerikanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Jeep Wrangler Unlimited

Alla växeltyper för Jeep Wrangler Unlimited

Alla fordonstyper för Jeep Wrangler Unlimited

Alla variant för Jeep Wrangler Unlimited