31 begagnade Suzuki SX4 blev prisjämförda

31 begagnade Suzuki SX4 blev prisjämförda

Från citiboard.se, Blocket, hedinbil.se och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Suzuki SX4 information

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Suzuki SX4 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteSuzuki SX4kostar så lite som 25 500 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 159900 SEK.

Suzuki SX4 finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Suzuki SX4

Suzuki SX4 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Suzuki SX4

Alla växeltyper för Suzuki SX4

Alla fordonstyper för Suzuki SX4