Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 029 begagnade Audi A4 blev prisjämförda

1 029 begagnade Audi A4 blev prisjämförda

Från wayke.se, Bilweb och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Audi A4 är nummer 1 bästsäljande elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

Audi A4 ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 4 500 SEK för det billigaste alternativet till 503 400 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Introducerads 2015, den senaste generationen av Audi A4, känd som A4 B9 finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det väsentligt att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 220 060 SEK på AutoUncle, Comfort är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Advanced kostar 365 980 SEK.

Audi A4 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi A4 överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 4,7 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Utbud av Audi A4 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 427 bilar - snittpris på 262 399 SEK
  • Bensin: 94 bilar - snittpris på 389 775 SEK
  • CNG: 5 bilar - snittpris på 333 520 SEK

Kombi är en populär kroppstyp för Audi A4

Urval av Audi A4 ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Av Audi A4s olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Audi A4

Även om Audi A4 är mest populära bilen i sitt segment finns konkurrenter många.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 4:e mest populära är BMW 320 med 1 017 bilar till salu.