Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 042 begagnade Audi A6 blev prisjämförda

1 042 begagnade Audi A6 blev prisjämförda

Från Bytbil, hedinbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Audi A6 är nummer 1 bästsäljande elektrisk executive bil i Sverige

Audi A6 ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 662 400 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 4 000 SEK.

A6 C8, den senaste generationen av Audi A6, introducerades 2017, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det väsentligt att du uteslutande jämför med försäljningspriser av bilar med samma utrustningsvariant och motorstorlek. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Som en guide, den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Business (genomsnittlig pris 656 938 SEK), är 18% dyrare än den billigaste varianten, Ambition (genomsnittligt pris på 318 449 SEK), så du kan spara ett genomsnitt på 338 489 SEK genom att välja den billigaste varianten. Vanligtvis,är avskrivningensämre för den dyra utrustningsvarianten vid köp av en ny Audi A6, eftersom återförsäljarna inte värderar utrustning på samma nivå vid återförsäljning av bilen.

Audi A6 är mer miljövänlig än liknande bilar

Audi A6 diesel har ett genomsnitt på 4,9 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en vanlig executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

AutoUncles utbud av Audi A6 tillgängliga efter bränsletyp:

  • Diesel: 413 bilar - snittpris på 396 690 SEK
  • Bensin: 73 bilar - snittpris på 471 461 SEK
  • Elhybrid: 10 bilar - snittpris på 622 094 SEK
  • CNG: 6 bilar - snittpris på 704 167 SEK

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera hybrid, eller bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Kombi är en populär kroppstyp för Audi A6

Kombi är favoritkroppstypen bland förare av Audi A6 Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

AutoUncles urval av Audi A6s efter kroppstyp:

Den bästsäljande färgen är Svart

Den senaste versionen av Audi A6 finns i 8 olika färger: svart, vit, grå, silver, blå, brun, röd och beige.

De flesta föredrarAudi A6 i svart, och just nu kan du hitta 197 bilar i den färgen.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är vit med 88 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 57 bilar tillgängliga.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Audi A6

Det finns många möjliga alternativ till Audi A6.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Nästa på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och den 4:e mest populära är BMW 520 med 1 367 bilar till salu.

Alla regioner för Audi A6

Alla bränsletyper för Audi A6

Alla år för Audi A6

Alla växeltyper för Audi A6

Alla fordonstyper för Audi A6

Alla variant för Audi A6

Car sold!

We've re-directed you to a list of similar cars we found and think you might be interested in.