Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 618 begagnade Volvo V70 blev prisjämförda

1 618 begagnade Volvo V70 blev prisjämförda

Från wayke.se, hedinbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Volvo V70 är den bästsäljande elektrisk executive bil i Sverige

Volvo V70 ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 204 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 4 800 SEK.

V70 THIRD GENERATION, den senaste generationen av Volvo V70, introducerades 2008, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det viktigt att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med samma utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Standard är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 177 108 SEK, jämfört med Kinetic, vilket genomsnitt 76 285 SEK på AutoUncle.

Volvo V70 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Volvo V70 överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 6 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer. Antal Volvo V70 tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 1 117 bilar - snittpris på 115 768 SEK
  • Etanol Bensin: 296 bilar - snittpris på 78 496 SEK
  • Bensin: 117 bilar - snittpris på 88 425 SEK
  • CNG: 51 bilar - snittpris på 86 028 SEK

Den bästsäljande färgen är Grå

De flesta föredrarVolvo V70 i grå, och just nu kan du hitta 375 bilar i den färgen.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den senaste modellen av Volvo V70 finns i 10 olika nyanser: grå, svart, vit, blå, röd, brun, silver, grön, beige och gul.

Volvo V70s kroppstyp ärKombi

Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Medan Volvo V90 inte riktigt är lika populär som Volvo V70, är det är fortfarande den näst mest populära bilen i Sverige

Volvo V70 har flera konkurrenter i samma segment.

Den 2:a bästsäljande executive bil är Volvo V90 med ett genomsnittligt försäljningspris på 349 900 SEK, och det finns 1 789 av dessa bilar till salu i Sverige just nu. Audi A6 är den 3:e mest populära, och det finns för närvarande 1 789 av dessa bilar till salu i Sverige, och nummer 4 på listan är BMW 520 med 1 367 bilar till salu.