60 begagnade Audi A8 blev prisjämförda

60 begagnade Audi A8 blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Audi A8 är den bästsäljande elektrisk lyxbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Audi A8 en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 10 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 1 159 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Audi A8 är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi A8 överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 8 liter per 100/km med diesel.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Audi A8 kommer bara i Sedan kroppstypen

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till Audi A8

Det finns många möjliga konkurrenter till den tyska Audi A8.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Det finns 204 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 559 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och slutligen Mercedes S350 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 105 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Audi A8

Alla bränsletyper för Audi A8

Alla växeltyper för Audi A8

Alla fordonstyper för Audi A8