Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

378 begagnade Audi Q5 blev prisjämförda

378 begagnade Audi Q5 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, holmgrensbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Audi Q5 är en bästsäljare elektrisk SUV i Sverige

Audi Q5 ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 623 700 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 4 995 SEK.

Introducerads 2016, den senaste generationen av Audi Q5, känd som Q5 SECOND GENERATION finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det väsentligt att du endast jämför med priser av bilar med samma utrustningsvariant och motorstorlek. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Du kan spara ett genomsnitt på 91 301,68 SEK om du köper den minst dyra utrustningsvarianten, vid namn Proline, jämfört med den högst prissatta Advanced.

Audi Q5 är mer miljövänlig än liknande bilar

Audi Q5 diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en typisk SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi hybrid, eller bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

AutoUncles urval av Audi Q5 till salu efter bränsletyp:

  • Diesel: 178 bilar - snittpris på 337 642 SEK
  • Bensin: 44 bilar - snittpris på 392 723 SEK
  • Elhybrid: 5 bilar - snittpris på 577 080 SEK
  • CNG: 2 bilar - snittpris på 619 300 SEK

Audi Q5 finns endast tillgänglig som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Audi Q5

Det finns flera alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Audi Q5

Alla bränsletyper för Audi Q5

Alla år för Audi Q5

Alla växeltyper för Audi Q5

Alla fordonstyper för Audi Q5

Alla variant för Audi Q5