Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

15 begagnade Audi SQ5 blev prisjämförda

15 begagnade Audi SQ5 blev prisjämförda

Från Bilweb, Bytbil och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Audi SQ5 är den bästsäljande elektrisk lyxbil i Sverige

Audi SQ5 ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAudi SQ5kostar så lite som 249 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 842600 SEK.

Audi SQ5 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi SQ5 slår genomsnittet med ett genomsnitt på 7 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Audi SQ5 finns endast tillgänglig som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till Audi SQ5

Det finns flera alternativ för den tyska Audi SQ5.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Just nu finns det 204 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Nummer 2 på listan är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärMercedes S350 med 105 bilar till salu.

Alla växeltyper för Audi SQ5

Alla fordonstyper för Audi SQ5