Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

72 begagnade BMW 535 blev prisjämförda

72 begagnade BMW 535 blev prisjämförda

Från Bilweb, wayke.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

BMW 535 är en bästsäljare elektrisk executive bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder BMW 535 en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW 535 kan köpas från 319000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 929 800 SEK.

BMW 535 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En standard executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 535 slår genomsnittet med ett genomsnitt på 5,4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi hybrid, bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Folk föredrar BMW 535 i Svart

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste modellen av BMW 535finns i totalt 4 olika färger: svart, grå, blå och vit.

Kombi kroppstyp är ett populärt val för BMW 535

BMW 535 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Kombi. Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till BMW 535

Det finns många alternativ för BMW 535.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. För tillfället finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A6 med 1 388 bilar till salu.

Alla bränsletyper för BMW 535

Alla växeltyper för BMW 535

Alla fordonstyper för BMW 535

Alla variant för BMW 535