Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

6 begagnade BMW 635 blev prisjämförda

6 begagnade BMW 635 blev prisjämförda

Från wayke.se, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad BMW 635?

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? BMW 635 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 159 500 SEK för det billigaste alternativet till 365 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

BMW 635 finns endast tillgänglig som Sportkupé

BMW 635 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

BMW 635 diesel har ett genomsnitt på 6,9 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en standard lyxbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Folk föredrar BMW 635 i Vit

Den senaste modellen av BMW 635finns i totalt 3 olika färger: vit, svart och grå.

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 3 bilar i den färgen som anges.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Tvåan är svart med 2 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 1 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är BMW 635

Den tyska BMW 635 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande lyxbil förblir Tesla Model S. För tillfället finns det 204 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Tvåa är Porsche Panamera 4 med 123 bilar för närvarande till salu, och Mercedes S350är den 3:e mest populära bilen med 105 bilar till salu.