12 begagnade BMW 840 blev prisjämförda

12 begagnade BMW 840 blev prisjämförda

Från Bytbil, citiboard.se, holmgrensbil.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad BMW 840

Intresserad av tyska BMW 840? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 849 000 SEK för det billigaste alternativet till 1 215 100 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

BMW 840 kommer bara i Sportkupé kroppstypen

BMW 840 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En standard sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 840 slår genomsnittet med ett genomsnitt på 7,8 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Svartär den mest populära färgen

Den senaste generationen av BMW 840 finns i 5 olika nyanser: svart, grå, vit, blå och grön.

De flesta föredrarBMW 840 i svart, och just nu kan du hitta 13 bilar i den färgen.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är grå med 5 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är vit med 3 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är BMW 840

Även om BMW 840 är en populär bil är konkurrenter alternativ.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och slutligen Ford Mustang GT är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.