Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

109 begagnade BMW X4 blev prisjämförda

109 begagnade BMW X4 blev prisjämförda

Från citiboard.se, riddermarkbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

BMW X4 information

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? BMW X4 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 226 999 SEK för det billigaste alternativet till 1 127 700 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av BMW X4, som heter X4 G02, introducerades 2017, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för BMW X4 M Sport, som har ett snittpris på 531 182 SEK.

BMW X4 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW X4 har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en standard SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Antal BMW X4 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 43 bilar - snittpris på 487 314 SEK
  • Bensin: 32 bilar - snittpris på 760 647 SEK

BMW X4 finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till BMW X4

Trots att BMW X4 är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för BMW X4

Alla bränsletyper för BMW X4

Alla år för BMW X4

Alla växeltyper för BMW X4

Alla fordonstyper för BMW X4

Alla variant för BMW X4