Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

14 begagnade BMW X6 M blev prisjämförda

14 begagnade BMW X6 M blev prisjämförda

Från Bytbil, riddermarkbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Är du ute efter en begagnad BMW X6 M?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? BMW X6 M har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 229 000 SEK för det billigaste alternativet till 1 399 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

BMW X6 M överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW X6 M har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en typisk SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

BMW X6 M endast existerar som SUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är BMW X6 M

Även om BMW X6 M är populär har den många konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Car sold!

We've re-directed you to a list of similar cars we found and think you might be interested in.