Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

39 begagnade Fiat 500X blev prisjämförda

39 begagnade Fiat 500X blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Fiat 500X?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Fiat 500X har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteFiat 500Xkostar så lite som 99 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 229900 SEK.

Fiat 500X är mer miljövänlig än liknande bilar

En typisk SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Fiat 500X slår genomsnittet med ett genomsnitt på 6 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Fiat 500X finns endast tillgänglig som SUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Fiat 500X

Fiat 500X har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Fiat 500X

Alla växeltyper för Fiat 500X

Alla fordonstyper för Fiat 500X