Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 169 begagnade Ford Focus blev prisjämförda

1 169 begagnade Ford Focus blev prisjämförda

Från Blocket, holmgrensbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Ford Focus är nummer 1 bästsäljande elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Ford Focus ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 2 968 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 294 500 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Ford Focus, som heter FOCUS FOURTH GENERATION, introducerades 2018 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

ST är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 315 445 SEK, jämfört med Titanium, vilket kostar i genomsnitt 172 450 SEK på AutoUncle.

Ford Focus erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Ford Focus bensin har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en normal liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi hybrid, eller bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer. Antal Ford Focus tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 648 bilar - snittpris på 218 871 SEK
  • Etanol Bensin: 78 bilar - snittpris på 147 823 SEK
  • Diesel: 32 bilar - snittpris på 169 622 SEK
  • Elhybrid: 23 bilar - snittpris på 206 373 SEK

Den bästsäljande färgen är Grå

Den bästsäljande färgen är grå, och det finns 188 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Ford Focusfinns i totalt 9 olika färger: grå, vit, blå, röd, svart, silver, orange, brun och beige.

Kombi eller Halvkombi?

Kombi är en favorit bland förare avFord Focus. Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

AutoUncles urval av Ford Focuss efter kroppstyp:

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Ford Focus

Ford Focus har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Skoda Octavia är den 4:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.