Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

6 begagnade Ford StreetKa blev prisjämförda

6 begagnade Ford StreetKa blev prisjämförda

Från Bilweb, Bytbil och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Ford StreetKa information

Funderar du på att köpa en begagnad minibil? Ford StreetKa har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Ford StreetKa kan köpas från 29900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 39 900 SEK.

Ford StreetKa erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En normal minibil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 7,9 liter per 100/km med bensin.

Ford StreetKa kommer bara i Cab kroppstypen

Cabrio och cabriolet är ett utmärkt sätt att lägga till ytterligare en dimension till körupplevelsen. Idag kan de flesta cabrio körs året runt då majoriteten av modellerna har riktigt bra huvar och väderutrustning. Tänk på att cabriolet vanligtvis är tyngre än vanliga bilar. På grund av bristen på tak appliceras förtjockningsmedel under bilen för att stärka chassit.

Ett populärt alternativ till Kia Picanto är Ford StreetKa

Även om Ford StreetKa är en populär bil finns flera andra många.

Den bästsäljande minibil är fortfarande Kia Picanto. Det finns 292 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 119 900 SEK.Hyundai i10 är den 2:a mest populära bilen med 276 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Toyota Aygo med 173 bilar till salu.