Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 160 begagnade Ford Transit blev prisjämförda

1 160 begagnade Ford Transit blev prisjämförda

Från wayke.se, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Ford Transit är den bästsäljande elektrisk multifunktionsbil i Sverige

Ford Transit ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 17 000 SEK för det billigaste alternativet till 623 625 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Ford Transit, som heter TRANSIT FOURTH GENERATION FACELIFT, introducerades 2020, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Ford Transit Trend, som har ett snittpris på 338 093 SEK.

Ford Transit överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Ford Transit diesel har ett genomsnitt på 4,8 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en genomsnittlig multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera en elektrisk eller bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Konsumenter föredrar Ford Transit i Vit

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 54 bilar i den färgen som anges.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Ford Transit kommer i 2 olika färger: vit och grå.

Skråpbil är mer populär än Pickup

Skråpbil är favoritkroppstypen bland förare av Ford Transit

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Ford Transit

Det finns några alternativ till Ford Transit.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Nästa på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och nummer 4 på listan är Mercedes Sprinter med 415 bilar till salu.