123 begagnade Honda HR-V blev prisjämförda

123 begagnade Honda HR-V blev prisjämförda

Från citiboard.se, hedinbil.se, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Är du ute efter en begagnad Honda HR-V?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Honda HR-V har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Honda HR-V kan köpas från 4295 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 349 900 SEK.

Den senaste generationen av Honda HR-V, som heter HR V, introducerades 2015 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Utrustningsvarianten kallas för Hybrid har det högsta snittpriset på 287 770 SEK, medan Elegance, den billigaste varianten, kostar runt 191 928 SEK på AutoUncle.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer. Urval av Honda HR-V till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 56 bilar - snittpris på 257 268 SEK
  • Bensin: 35 bilar - snittpris på 201 843 SEK
  • Diesel: 23 bilar - snittpris på 172 487 SEK
  • CNG: 11 bilar - snittpris på 212 344 SEK

Den mest populära färgen är Grå

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 29 bilar i den färgen som anges.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Honda HR-V finns i totalt 6 olika nyanser: grå, vit, blå, svart, röd och silver.

Honda HR-V finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Honda HR-V

Trots att Honda HR-V är den mest sålda bilen i sitt segment finns konkurrenter alternativ.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Honda HR-V

Alla bränsletyper för Honda HR-V

Alla år för Honda HR-V

Alla växeltyper för Honda HR-V

Alla fordonstyper för Honda HR-V

Alla variant för Honda HR-V