Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

158 begagnade Honda Jazz blev prisjämförda

158 begagnade Honda Jazz blev prisjämförda

Från hedinbil.se, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Honda Jazz är en bästsäljare elektrisk liten bil i Sverige

Honda Jazz ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteHonda Jazzkostar så lite som 4 418 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 299900 SEK.

JAZZ FOURTH GENERATION, den senaste generationen av Honda Jazz, introducerades 2020, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det avgörande att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Executive är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 256 465,893 SEK, jämfört med Elegance, vilket genomsnitt 203 576,261 SEK på AutoUncle.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer. Antal Honda Jazz tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 160 bilar - snittpris på 253 306 SEK
  • CNG: 47 bilar - snittpris på 249 758 SEK
  • Bensin: 3 bilar - snittpris på 204 333 SEK

Vit är den bästsäljande färgen

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 83 bilar i den färgen som anges.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste modellen av Honda Jazz finns i 5 olika nyanser: vit, grå, svart, röd och blå.

Honda Jazz finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Honda Jazz

Den japanska Honda Jazz har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Det finns 591 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 379 900 SEK.Tvåa är VW Polo med 589 bilar för närvarande till salu, och Skoda Fabiaär den 3:e mest populära bilen med 527 bilar till salu.

Alla regioner för Honda Jazz

Alla bränsletyper för Honda Jazz

Alla år för Honda Jazz

Alla växeltyper för Honda Jazz

Alla fordonstyper för Honda Jazz

Alla variant för Honda Jazz