4 begagnade Hyundai Grand Santa Fe blev prisjämförda

4 begagnade Hyundai Grand Santa Fe blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, hedinbil.se, Bilweb och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Hyundai Grand Santa Fe översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Hyundai Grand Santa Fe har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteHyundai Grand Santa Fekostar så lite som 164 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 324900 SEK.

Hyundai Grand Santa Fe är mer miljövänlig än liknande bilar

Hyundai Grand Santa Fe diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Svartär den mest populära färgen

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 4 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Hyundai Grand Santa Fe finns i 5 olika färger: svart, blå, silver, brun och vit.

Hyundai Grand Santa Fes kroppstyp ärSUV

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Hyundai Grand Santa Fe

Det finns många alternativ för Hyundai Grand Santa Fe.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och just nu finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Polo är den 2:a mest populära bilen med 589 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.