-
-
-
 
-
 

Utrustning

Ägande och övrigt

Inkludera Àven

Hyundai – PrisjĂ€mförelse för begagnad Hyundai

    Kort fakta

  • Hyundai finns som coupĂ©, sedan, kombi, halvkombi och stadsjeep
  • Den populĂ€raste Hyundaimodellen Ă€r: i30, Sonata, Accent och Getz.
  • Hyundais konkurrenter i samma klass Ă€r: Nissan, Honda, Mazda, Kia.

Lite om Hyundai

Trots sin blygsamma Älder pÄ 40 Är Àr Hyundai en av de snabbast vÀxande och mest dynamiska bilproducenterna frÄn ett utvecklingsland.

Minibilen Getz Àr den mest populÀra bilen, och Àr den som de flesta förknippar med det Sydkoreanska bilmÀrket. Som mÄnga andra asiatiska bilmÀrken hÄller Hyundai en förnuftig prisnivÄ som begagnad bil, trots hög Älder och högt miltal.

Hyundai Àr ett vÀlkÀnt namn inom rally-sporten, dÀr de bland annat med sin modell Hyundai Accent har tagit hem flertalet pokaler.

LĂ€s mer om Hyundai

Alla Hyundai modeller

Lite mer om Hyundai

Hyundai Triple Garanti

Om du köper en begagnad Hyundai, som Ă€r under 5 Ă„r gammal sĂ„ fĂ„r du samtidigt deras ”Triple Garanti”, en 12 Ă„rs försĂ€kring mot rost, 5 Ă„rs komplett vĂ€gassistans och 5 Ă„rliga, gratis service.

Om du redan har en Àldre Hyundai finns det fortfarande möjlighet att fÄ deras vÀgassistans, oavsett Älder och miltal.

Hyundai bilmodeller

Hyundai i30

Deras bil i Golf-klassen, i30, finns som bÄde kombi och halvkombi. Lanseringen av denna modell blev en indikator pÄ kvalitetsnivÄn Hyundai framöver skulle hÄlla. PÄ omrÄden som körglÀdje och avskrivningsvÀrde kan den konkurrera med de stora bilmÀrkena, och ÀndÄ vinna pÄ andra omrÄden.

Den har en rimlig brÀnsleförbrukning som gÀrna smyger sig under 0,5l/mil. Man ska inte lÄta sig skrÀmmas av de smÄ motorstorlekarna pÄ 1,4 och 1,6, som fortfarande bjuder pÄ körglÀdje Àven i en begagnad i30 av Àldre Ärsmodell.

Hyundai Sonata

En begagnad Hyundai Sonata Àr en god kandidat till en lyxig familjevÀnlig sedan dÀr du fÄr mycket bil för pengarna. 2010 Ärs modell finns i GLS, SE och Limited Trim-versioner. BrÀnsleförbrukningen ligger över genomsnittet för familje-sedaner dÀr de fyra cylindrarna drar ungefÀr 0,65l/mil.

GLS och Limited Trim-versionerna har en hög körkomfort och ger tack vare den mjuka fjÀdringen en behaglig körning speciellt pÄ motorvÀg och landsvÀg. En begagnad Sonata Àr ett bra och billigt alternativ till de mer vÀlkÀnda konkurrenterna som Honda Accord och Mazda 6. Utöver det fÄr man ofta mer extrautrustning för pengarna jÀmfört med konkurrenterna.

Hyundai Accent

I ett segment som framför allt Àr kÀnt för sina praktiska egenskaper Àn körglÀdje, sticker en Accent ut genom att ha goda köregenskaper och vara billigast i klassen. Dessutom fÄr man ocksÄ Hyundais garanti med i köpet som Ànnu en bonus.

Hyundai Getz

Medan andra bilar i Polo-klassen ofta tvingas anvÀnda sig av gimmicks för att locka kunder, koncentrerar sig en Getz pÄ att bjuda pÄ sÄ mycket kupéplats och extrautrustning för pengarna som möjligt.

Även med fyra personer i kupĂ©n kĂ€nns den fortfarande rymlig och det stora bagageutrymmet har plats för mycket. En begagnad Getz har ofta mycket extrautrustning, vilket ger dig mer valuta för pengarna Ă€n andra Polos.