404 begagnade Hyundai Tucson blev prisjämförda

404 begagnade Hyundai Tucson blev prisjämförda

Från Blocket, riddermarkbil.se, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Hyundai Tucson är den bästsäljande elektrisk SUV i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Hyundai Tucson en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 469 700 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 28 500 SEK.

Den senaste generationen av Hyundai Tucson, som heter TUCSON THIRD GENERATION, introducerades 2016, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Hyundai Tucson Advanced, som har ett snittpris på 421 642 SEK.

Antal Hyundai Tucson tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 284 bilar - snittpris på 402 501 SEK
  • CNG: 106 bilar - snittpris på 400 715 SEK
  • Bensin: 101 bilar - snittpris på 253 065 SEK
  • Diesel: 52 bilar - snittpris på 226 015 SEK

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Hyundai Tucson endast existerar som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Den mest populära färgen är Svart

Den senaste generationen av Hyundai Tucson finns i 10 olika färger: svart, vit, grå, röd, blå, silver, brun, turquoise, grön och orange.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 83 bilar i den färgen som anges.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är vit with 77 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är grå med 49 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Hyundai Tucson

Den sydkoreanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.