304 begagnade Kia Picanto blev prisjämförda

304 begagnade Kia Picanto blev prisjämförda

Från Bytbil, holmgrensbil.se, kvd.se och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Kia Picanto är den bästsäljande elektrisk minibil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Kia Picanto en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 189 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 1 995 SEK.

Den senaste generationen av Kia Picanto, som heter PICANTO THIRD GENERATION, introducerades 2017 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Utrustningsvarianten kallas för GT-Line har det högsta snittpriset på 149 705 SEK, medan Advance, den billigaste varianten, kostar runt 110 497 SEK på AutoUncle.

Kia Picantos bränsleeffektivitet är 33% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En normal minibil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Kia Picanto slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 4,5 liter per 100/km med bensin.

Den bästsäljande färgen är Vit

Konsumenter föredrar Kia Picanto i vit, och det finns för närvarande 54 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste modellen av Kia Picanto kommer i 8 olika färger: vit, grå, svart, röd, silver, blå, orange och gul.

Kia Picanto finns uteslutande i Halvkombi kroppstyp

Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Medan Hyundai i10 inte riktigt är lika populär som Kia Picanto, är det är fortfarande den näst mest populära bilen i Sverige

Det finns många möjliga konkurrenter till den sydkoreanska bilen.

Den 2:a bästsäljande minibil är Hyundai i10. För tillfället finns det 276 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 142 900 SEK. Nummer 3 på listan är Toyota Aygo med 276 bilar till salu, och slutligen #N/A är den 4:e mest populära. Det finns för närvarande 0 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Kia Picanto

Alla bränsletyper för Kia Picanto

Alla år för Kia Picanto

Alla växeltyper för Kia Picanto

Alla fordonstyper för Kia Picanto

Alla variant för Kia Picanto