Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

839 begagnade Kia e-Niro blev prisjämförda

839 begagnade Kia e-Niro blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Kia e-Niro är en bästsäljare elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Kia e-Niro ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteKia e-Nirokostar så lite som 3 350 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 527700 SEK.

Den senaste generationen av Kia e-Niro, som heter E NIRO, introducerades 2019, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Kia e-Niro Advance, som har ett snittpris på 251 821 SEK.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Kia e-Niros kroppstyp ärSUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Kia e-Niro

Även om den sydkoreanska Kia e-Niro är en populär bil har den många konkurrenter.

Den bästsäljande elektrisk liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.