675 begagnade Mercedes E220 blev prisjämförda

675 begagnade Mercedes E220 blev prisjämförda

Från wayke.se, hedinbil.se, holmgrensbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mercedes E220 är den bästsäljande elektrisk executive bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Mercedes E220 en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Mercedes E220 kan köpas från 199900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 567 590 SEK.

Den senaste generationen av Mercedes E220, som heter W213, introducerades 2016 och finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det avgörande att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Du kan spara ett genomsnitt på 159 066 SEK om du köper den minst dyra utrustningsvarianten, vid namn Sport, jämfört med den högst prissatta Premium Plus.

Mercedes E220 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes E220 slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med diesel.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Kombi eller Sedan?

Mercedes E220 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Kombi. Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Antal Mercedes E220 ar tillgängliga på AutoUncle efter kroppstyp:

Konsumenter föredrar Mercedes E220 i Svart

Den senaste generationen av Mercedes E220 finns i 8 olika nyanser: svart, grå, vit, silver, blå, röd, grön och brun.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 150 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå with 96 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 91 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Mercedes E220

Även om den tyska Mercedes E220 är den mest sålda bilen i sitt segment finns många många.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.