116 begagnade Mini Cooper S blev prisjämförda

116 begagnade Mini Cooper S blev prisjämförda

Från wayke.se, Bytbil, Blocket och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Mini Cooper S

Intresserad av tyska Mini Cooper S? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMini Cooper Skostar så lite som 2 695 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 307600 SEK.

Den senaste generationen av Mini Cooper S, som heter COOPER S, introducerades 2006, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Mini Cooper S Chili, som har ett snittpris på 190 567 SEK.

Mini Cooper S erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En standard SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mini Cooper S överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,5 liter per 100/km med bensin.

Mini Cooper S finns uteslutande i Halvkombi kroppstyp

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Konsumenter föredrar Mini Cooper S i Grå

Den senaste generationen av Mini Cooper S finns i totalt 10 olika nyanser: grå, svart, grön, vit, blå, röd, silver, orange, brun och gul.

Den bästsäljande färgen är grå, och det finns 70 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den näst mest populära färgen är svart with 40 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är grön med 25 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Mini Cooper S

Det finns många möjliga konkurrenter till Mini Cooper S.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Mini Cooper S

Alla bränsletyper för Mini Cooper S

Alla växeltyper för Mini Cooper S

Alla fordonstyper för Mini Cooper S

Alla variant för Mini Cooper S