Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

173 begagnade Nissan Juke blev prisjämförda

173 begagnade Nissan Juke blev prisjämförda

Från Blocket, kvd.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Nissan Juke översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Nissan Juke har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Nissan Juke kan köpas från 2999 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 269 900 SEK.

Den senaste generationen av Nissan Juke, som heter JUKE, introducerades 2011 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Utrustningsvarianten kallas för Tekna har det högsta snittpriset på 239 629 SEK, medan Acenta, den billigaste varianten, kostar runt 142 812 SEK på AutoUncle.

Nissan Juke har en förbrukning på 52 liter per 100/km

Den senaste generationen av Nissan Juke har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en typisk SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. Antal Nissan Juke tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 271 bilar - snittpris på 158 749 SEK
  • Diesel: 19 bilar - snittpris på 82 774 SEK

Den mest populära färgen är Vit

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 86 bilar i den färgen som anges.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Nissan Juke finns i 10 olika nyanser: vit, svart, grå, röd, blå, silver, brun, lila, gul och orange.

Nissan Juke endast existerar som SUV

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Nissan Juke

Det finns några möjliga konkurrenter till Nissan Juke.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Nissan Juke

Alla bränsletyper för Nissan Juke

Alla år för Nissan Juke

Alla växeltyper för Nissan Juke

Alla fordonstyper för Nissan Juke

Alla variant för Nissan Juke