Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

3 begagnade Nissan Kubistar blev prisjämförda

3 begagnade Nissan Kubistar blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Nissan Kubistar information

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Nissan Kubistar har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 45 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 5 000 SEK.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Konsumenter föredrar Nissan Kubistar i Vit

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 9 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste generationen av Nissan Kubistar kommer i totalt 2 olika nyanser: vit och grå.

En populär kroppstyp för Nissan Kubistar är Pickup

Pickup är favoritkroppstypen bland förare av Nissan Kubistar Pickuper är mycket populära i USA. De har en stor öppen bagagelucka bak och en separat hytt för föraren framtill. De är särskilt populära bland folk som bor på landsbygden och arbetare.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Nissan Kubistar

Nissan Kubistar har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Tvåa är VW Transporter med 568 bilar för närvarande till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.