Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

191 begagnade Opel Grandland X blev prisjämförda

191 begagnade Opel Grandland X blev prisjämförda

Från kvd.se, Blocket och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Detaljerad information om Opel Grandland X

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Opel Grandland X har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 189 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 479 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Opel Grandland X, som heter GRANDLAND X, introducerades 2016 och finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det viktigt att du uteslutande jämför med priser av bilar med en liknande utrustningsvariant och motorstorlek. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

För att vara specifik, den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Ultimate (genomsnittlig pris 404 078,833 SEK), är 23% dyrare än den billigaste varianten, Enjoy (genomsnittligt pris på 194 299,643 SEK), så du kan spara ett genomsnitt på 209 779,19 SEK genom att välja den billigaste varianten. Vanligtvis,är avskrivningenhögre för den dyra utrustningsvarianten vid köp av en ny Opel Grandland X, eftersom återförsäljarna inte värderar utrustning på samma nivå vid återförsäljning av bilen. Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Antal Opel Grandland X till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 51 bilar - snittpris på 409 733 SEK
  • Bensin: 34 bilar - snittpris på 243 104 SEK
  • Diesel: 30 bilar - snittpris på 238 383 SEK
  • CNG: 16 bilar - snittpris på 401 925 SEK

Opel Grandland X endast existerar som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Opel Grandland X

Opel Grandland X har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och just nu finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Polo med 589 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.

Alla regioner för Opel Grandland X

Alla bränsletyper för Opel Grandland X

Alla år för Opel Grandland X

Alla växeltyper för Opel Grandland X

Alla fordonstyper för Opel Grandland X

Alla variant för Opel Grandland X