Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

202 begagnade Opel Insignia blev prisjämförda

202 begagnade Opel Insignia blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, hedinbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Opel Insignia är en bästsäljande elektrisk liten bil i Sverige

Opel Insignia ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 384 800 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 49 900 SEK.

Den senaste generationen av Opel Insignia, som heter INSIGNIA SECOND GENERATION, introducerades 2017 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Utrustningsvarianten kallas för Business har det högsta snittpriset på 308 531 SEK, medan OPC, den billigaste varianten, kostar runt 217 054 SEK på AutoUncle.

Opel Insignias bränsleeffektivitet är 33% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En typisk liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Opel Insignia slår genomsnittet med ett genomsnitt på 6 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Antal Opel Insignia tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 121 bilar - snittpris på 265 574 SEK
  • Bensin: 42 bilar - snittpris på 255 529 SEK

Kombi kroppstyp är ett populärt val för Opel Insignia

Utbud av Opel Insignia ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Av Opel Insignias olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Opel Insignia

Det finns några möjliga alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.VW Polo är den 2:a mest populära bilen med 589 bilar till salu, och Skoda Fabiaär den 3:e mest populära bilen med 527 bilar till salu.

Alla regioner för Opel Insignia

Alla bränsletyper för Opel Insignia

Alla år för Opel Insignia

Alla växeltyper för Opel Insignia

Alla fordonstyper för Opel Insignia

Alla variant för Opel Insignia