Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

39 begagnade Opel Vectra blev prisjämförda

39 begagnade Opel Vectra blev prisjämförda

Från kvd.se, citiboard.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Opel Vectra är den bästsäljande elektrisk liten bil

Intresserad av tyska Opel Vectra? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Opel Vectra kan köpas från 11000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 45 000 SEK.

En populär kroppstyp för Opel Vectra är Kombi

Kombi är en favorit bland förare avOpel Vectra. Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Opel Vectras bränsleeffektivitet är 56% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av Opel Vectra har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Gråär den mest populära färgen

Den senaste modellen av Opel Vectrafinns i totalt 6 olika färger: grå, blå, svart, röd, beige och grön.

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 21 bilar i den färgen som anges.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den näst mest populära färgen är blå with 17 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är svart med 9 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Opel Vectra

Trots att Opel Vectra är mest populära bilen i sitt segment är konkurrenter bilar.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Just nu finns det 591 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Nästa på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Opel Vectra

Alla växeltyper för Opel Vectra

Alla fordonstyper för Opel Vectra