Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

29 begagnade Porsche Cayenne Turbo blev prisjämförda

29 begagnade Porsche Cayenne Turbo blev prisjämförda

Från citiboard.se, hedinbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Porsche Cayenne Turbo är en intressant elektrisk SUV

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Porsche Cayenne Turbo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Porsche Cayenne Turbo kan köpas från 99999 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 1 189 900 SEK.

Porsche Cayenne Turbo erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En normal SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Porsche Cayenne Turbo slår genomsnittet med ett genomsnitt på 11,5 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Porsche Cayenne Turbo kommer bara i SUV kroppstypen

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Porsche Cayenne Turbo

Det finns några möjliga alternativ till Porsche Cayenne Turbo.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Porsche Cayenne Turbo

Alla växeltyper för Porsche Cayenne Turbo

Alla fordonstyper för Porsche Cayenne Turbo