Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

173 begagnade Renault Mégane GrandTour blev prisjämförda

173 begagnade Renault Mégane GrandTour blev prisjämförda

Från kvd.se, Blocket och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Renault Mégane GrandTour är en bästsäljande elektrisk sportbil i Sverige

Renault Mégane GrandTour ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteRenault Mégane GrandTourkostar så lite som 16 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 343988 SEK.

När det gäller bränsleeffektivitet Renault Mégane GrandTourär under genomsnittet

En vanlig sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,Den senaste generationen av Renault Mégane GrandTour har en förbrukning på 4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera hybrid, eller bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Renault Mégane GrandTour endast existerar som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Renault Mégane GrandTour

Även om den franska Renault Mégane GrandTour är en populär bil är konkurrenter många.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Just nu finns det 414 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.

Alla regioner för Renault Mégane GrandTour

Alla bränsletyper för Renault Mégane GrandTour

Alla år för Renault Mégane GrandTour

Alla växeltyper för Renault Mégane GrandTour

Alla fordonstyper för Renault Mégane GrandTour