4 begagnade Renault Talisman blev prisjämförda

4 begagnade Renault Talisman blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, hedinbil.se, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Renault Talisman

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Renault Talisman har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Renault Talisman kan köpas från 85000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 249 800 SEK.

Renault Talisman överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Renault Talisman diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Renault Talisman finns uteslutande i Kombi kroppstyp

Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Den bästsäljande färgen är Brun

Den senaste modellen av Renault Talisman finns i 5 olika färger: brun, vit, svart, silver och blå.

Den mest populära färgen är brun, och AutoUncle har för närvarande 4 bilar i den färgen som anges.

Vitär den näst mest populära färgen med 4 bilar tillgängliga, och svart är den tredje mest populära med 3 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Renault Talisman

Den franska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.