21 begagnade Renault Talisman GrandTour blev prisjämförda

21 begagnade Renault Talisman GrandTour blev prisjämförda

Från kvd.se, wayke.se, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Renault Talisman GrandTour översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Renault Talisman GrandTour har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Renault Talisman GrandTour kan köpas från 140500 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 239 000 SEK.

Renault Talisman GrandTour finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Renault Talisman GrandTour är inte det mest miljövänliga valet

En standard multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,Renault Talisman GrandTour diesel har en förbrukning på 4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Urval av Renault Talisman GrandTour till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 30 bilar - snittpris på 174 447 SEK
  • Bensin: 11 bilar - snittpris på 198 264 SEK

Folk föredrar Renault Talisman GrandTour i Svart

Den senaste modellen av Renault Talisman GrandTour finns i 7 olika nyanser: svart, vit, silver, grå, blå, brun och beige.

Konsumenter föredrar Renault Talisman GrandTour i svart, och det finns för närvarande 9 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är vit with 7 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är silver med 6 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Renault Talisman GrandTour

Den franska Renault Talisman GrandTour har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och du kan just nu hitta 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Transporter med 568 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Transit med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Renault Talisman GrandTour

Alla växeltyper för Renault Talisman GrandTour

Alla fordonstyper för Renault Talisman GrandTour