Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

11 begagnade Saab 9-3X blev prisjämförda

11 begagnade Saab 9-3X blev prisjämförda

Från kvd.se, holmgrensbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Saab 9-3X?

Intresserad av tyska Saab 9-3X? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 46 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 119 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Saab 9-3Xs bränsleeffektivitet är 33% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Saab 9-3X diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Saab 9-3X finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Saab 9-3X

Även om den svenska Saab 9-3X är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.